top of page

Bakkerij MAMA

Onze bakkerij MAMA is gehuisvest in een licht en ruim fabriekspand in Zwanenburg, een dorp tussen Haarlem en Amsterdam. Bij binnenkomst stap je in een open ruimte waar je de bakkers aan het werk ziet en ons ovenvers brood ruikt. In zes combi-steamovens bakken we diverse soorten brood zowel desem als gist. We werken uitsluitend met steengemalen meel zonder enige vorm van toevoegingen of stabilisators. Het meel is afkomstig van verschillende Nederlandse molens.

Onze producten

Over ons

Veel van onze broden en patisserie leveren we aan restaurants en lunchgelegenheden in Amsterdam en Haarlem. Onze bakkers beginnen vroeg om ervoor te zorgen dat er vanaf 8.00 uur krakend vers brood op de plank ligt. We zijn trots op wat we maken en vinden het leuk dat je kunt meekijken in onze open bakkerij. Dus kom een keer langs en ervaar hoe wij werken.

Horeca

Horeca

Het is mogelijk om zakelijk brood te bestellen bij Bakkerij Mama, kom gerust langs of neem contact met ons op om je verder te helpen.

FAQ

Waarom kiezen voor brood van Bakkerij MAMA?

Een bijzondere tijd vraagt om bijzonder brood. We denken deze dagen aan wat echt belangrijk is in ons leven, want we staan allemaal voor uitdagingen.
Door ons brood en patisserie te kopen steun je ons als lokale producent!
Bij het brood van Bakkerij MAMA draait het ook om de basis: meel, water, zout.
Ons brood bakken we zonder toeters en bellen (en zonder toevoegingen!). Ambachtelijke, pure broden en patisserie met rijke, eerlijke smaken.

FAQ

Wat doet Bakkerij MAMA anders dan andere bakkerijen?

"Geen toevoegingen" is niet zomaar een leuk marketingverhaal, maar een principe en hét uitgangspunt waarmee wij hier alles maken. Wij vinden het belangrijk dat mensen weten wat ze eten en dat willen wij zo transparant mogelijk laten proeven en laten zien in onze bakkerij. 

Waar komt de naam vandaan?

Wij hebben een persoonlijke stijl in hoe wij ons bedrijf runnen, hoe we onze producten maken maar ook: hoe we ze noemen. Veel van onze broden zijn vernoemd naar de bakkers die ze bedacht hebben, of naar de klant die toevallig net binnenkwam...

FOTOS

Wij zijn open

Wij zijn doordeweeks open van dinsdag tot vrijdag van 8 uur ochtends tot 4 uur middags en tot 2 uur op zaterdag

Vragen?
Stuur een Whats'app bericht of e-mail
06 14 23 21 35
info@bakkerijmama.nl

bottom of page