top of page
Handgemaakt brood
Bij binnenkomst stap je in een open ruimte waar je de bakkers aan het werk ziet en ons ovenvers brood ruikt. In zes combi-steamovens bakken we diverse soorten brood zowel desem als gist. We werken uitsluitend met steengemalen meel zonder enige vorm van toevoegingen of stabilisators. Het meel is afkomstig van vier verschillende SKAL-gecertificeerde, Nederlandse molens.
Veel van onze broden en patisserie leveren we aan restaurants en lunchgelegenheden in Amsterdam en Haarlem. Onze bakkers beginnen vroeg om ervoor te zorgen dat er vanaf 8.00 uur krakend vers brood op de plank ligt. We zijn trots op wat we maken en vinden het leuk dat je kunt meekijken in onze open bakkerij. Dus kom een keer langs en ervaar hoe wij werken.
BAKKERIJ MAMA

BAKKERIJ
MAMA
Bigas
Meer...
De H van...
Meer...
Pain de Seigle
Meer...
Michon XXXL
Meer...
Rond
Meer...
Color Me Pink
Meer...
bottom of page